Tarieven

*Naast een (sport) ondersteunende tape bied ik ook hooikoortstape behandelingen aan. Het tarief om met minder hooikoortsklachten de zomer door te komen is € 25 voor 3 behandelingen. Deze behandelingen geef ik op “No-cure-no-pay”basis. Mocht deze behandeling voor jou niet werken, dan betaal je alleen voor het materiaal. 

Lees hier meer over mijn hooikoorts behandeling. 

Sport- of medical taping enkel/knie/armen/schouders/rug etc.  Tapen is al mogelijk vanaf € 7,50 (afhankelijk van de aard en gebruik materiaal). Belangrijk (sport) evenement?  Ondersteun spieren en gewrichten met een goed aangebrachte tape of bandage!

Kortom, er is heel veel mogelijk. Elke behandeling bij EM Sportmassage is maatwerk. Bij elke behandeling stem ik de werkwijze af op je persoonlijke situatie en wensen. Daarbij maak ik zo nodig ook gebruik van hotstones en/of cupping.  Meer over mijn werkwijze:

seat-leon-basis-metallic-midnight-black

Massage aan huis is ook buiten de Gemeente Deventer mogelijk. In de omliggende gemeenten (Raalte, Olst-Wijhe, Rijssen-Holten, Voorst en Lochem) hebben we regelmatig klanten. Woon je iets verder weg? Prijzen op aanvraag.

gebied