Over EM Sportmassage

Even voorstellen:

Erik Meester, gediplomeerd NGS sportmasseur.

Op zoek naar een sportmasseur in Deventer en omstreken? Ik bied zowel een ontspanningsmassage als een sportmassage aan in mijn praktijk in Deventer of op locatie bij mensen thuis. Mijn praktijkervaring heb ik vooral opgedaan in de voetbal- en hardloopwereld als masseur. Inmiddels mag ik naast recreanten ook verschillende (top)sporters tot mijn klantenkring rekenen. 

Ook op gebied van ontspanningsmassage, stoelmassage, hotstone massage, cupping, elastisch tapen etc. heb ik verschillende verdiepings cursussen gevolgd. Uiteraard houd ik ook mijn kennis op peil door veel te lezen, (thema) bijeenkomsten te bezoeken, actief te zijn op evenementen en daardoor bij te blijven in het vak. En regelmatig wissel ik kennis uit met collega’s in het vak. Van wellness masseurs tot (sport)fysiotherapeuten; van iedereen leer je iets!

Sportmasseur & Hersteltrainer:

Als sportmasseur ben ik, naast mijn eigen praktijk,  een aantal jaar verbonden geweest aan de 1e elftal selectie van de Koninklijke UD 1875, waar ik de spelers behandelde rondom de trainingen, met name bij herstel na een blessure of na zware inspanningen. Ik heb de opleiding hersteltrainer voetbal KNVB gevolgd. Ook ben ik regelmatig te vinden op sportevenementen als masseur, zoals de Sallandse Wandel 4-daagse, de jaarlijkse NEVOBO jeugd-volleybal kampioenschappen, en een jaarlijks hoogtepunt was ook mijn 3-voudige deelname als sportmasseur voor Team LEF Raalte bij de ROPARUN. Een 48-uurs estafette run van Parijs naar Rotterdam.

udlogo-stichtinglef 

Ontspanningsmasseur:

Van wandelaars tot wintersporters, van jong tot oud, iedereen kan wel eens een goede ontspanningsmassage gebruiken. Die verzorg ik in mijn praktijkruimte, maar ook aan huis, zodat je de deur niet uit hoeft om eens helemaal te ontspannen.

Een ontspanningsmassage bij EM Sportmassage kan ook een combinatie van diverse technieken zijn die in zowel de sport- als in de ‘wellness’ massage praktijk wordt gegeven. Mijn achtergrond als sportmasseur is daarbij altijd leidend. Maar ook als je niet regelmatig aan sport doet, ben je van harte welkom! Ben je op zoek naar een duo massage om samen met een vriend, vriendin, partner te ontspannen? Dat kan ook bij EM Sportmassage. Meer info over duo massages.

Met mijn gezin woon ik in Deventer en overdag werk ik parttime als accountmanager. Naast masseren ben ik in mijn vrije tijd het liefst bezig met wandelen, mountainbiken en bezoek ik graag concerten.

ngslogo