Over EM Sportmassage


Even voorstellen:

Erik Meester, gediplomeerd NGS sportmasseur.

Op zoek naar een sportmasseur in Deventer en omstreken? Ik bied een  goede ontspanningsmassage of  een sportmassage aan in mijn praktijk in Deventer.  Mijn praktijkervaring heb ik vooral opgedaan in de voetbal- en hardloopwereld als masseur. Inmiddels mag ik naast recreanten ook verschillende (top)sporters tot mijn klantenkring rekenen. 

Ook op gebied van ontspanningsmassage, stoelmassage, hotstone massage, cupping, elastisch tapen etc. heb ik verschillende verdiepings cursussen gevolgd. Uiteraard houd ik ook mijn kennis op peil door veel te lezen, (thema) bijeenkomsten te bezoeken, actief te zijn op evenementen en daardoor bij te blijven in het vak. En regelmatig wissel ik kennis uit met collega’s in het vak. Van wellness masseurs tot (sport)fysiotherapeuten; van iedereen leer je iets!

Sportmasseur & Hersteltrainer:

Als sportmasseur ben ik, naast mijn eigen praktijk,  een aantal jaar verbonden geweest aan de 1e elftal selectie van de Koninklijke UD 1875, waar ik de spelers behandelde rondom de trainingen, met name bij herstel na een blessure of na zware inspanningen. Ik heb de opleiding hersteltrainer voetbal KNVB gevolgd. Ook ben ik regelmatig te vinden op sportevenementen als masseur, zoals de Sallandse Wandel 4-daagse, de jaarlijkse NEVOBO jeugd-volleybal kampioenschappen, en een jaarlijks hoogtepunt was ook mijn meervoudige deelname als sportmasseur voor Team LEF Raalte bij de ROPARUN. Een 48-uurs estafette run van Parijs naar Rotterdam.

udlogo-stichtinglef 

Ontspanningsmasseur:

Van wandelaars tot wintersporters, van jong tot oud, iedereen kan wel eens een goede ontspanningsmassage gebruiken.

Een ontspanningsmassage bij EM Sportmassage kan ook een combinatie van diverse technieken zijn die in zowel de sport- als in de ‘wellness’ massage praktijk wordt gegeven. Mijn achtergrond als sportmasseur is daarbij altijd leidend. Maar ook als je niet regelmatig aan sport doet, ben je van harte welkom! 

Naast masseren ben ik in mijn vrije tijd het liefst bezig met wandelen, mountainbiken en bezoek ik graag concerten.