EM Sportmassage actief op NOJK Volleybal

Nederlands Kampioenschap

Ieder jaar organiseert de Nederlandse Volleybal bond de Nationale Open Jeugd Kampioenschappen. Dat is het grootste en belangrijkste jeugdvolleybaltoernooi van Nederland. Dit jaar zal het de Volleybaldirect Open 2017-2018 heten. Clubs nemen deel met gelegenheidsteams die zo sterk mogelijk worden samengesteld.  Jeugdspelers die al uitkomen in seniorencompetities en de landelijke divisies mogen bijvoorbeeld ook gewoon mee doen.  De Nationale Open Jeugd Kampioenschappen is het belangrijkste jeugdtoernooi dat de Nevobo organiseert.

De NOJK toernooidagen in seizoen 2017-2018 zijn:
Voorronde, 6 januari
Halve Finale, 17 februari
Finale, 31 maart

Verenigingen nemen deel met gelegenheidsteams die zo sterk mogelijk worden samengesteld. Er kunnen daarom ook jeugdspelers meedoen die al uitkomen in seniorencompetities en/of de landelijke divisies. Aan de best ‘overall’ presterende vereniging wordt de Jaap van Kasteel trofee uitgereikt. De NOJK wordt georganiseerd door de Nevobo.

EM Sportmassage actief tijdens voorronde en halve finale.

Op 6 januari ondersteunt EM Sportmassage de volleyballers in Houten.  Ook tijdens de halve finales iop 17 februari in Barneveld ben ik de hele dag aanwezig voor de noodzakelijke behandelingen.

Heb je zelf een wedstrijd, toernooi, of ander (sport) toernooi dat je organiseert?  Neem contact op om te bespreken of (sport)massage een goede aanvulling op je evenement kan zijn. Ook voor stoelmassage ben je hier aan het juiste adres!

Kijk voor de praktische informatie  over de NOJK op Nevobo.nl.