Week van de werkstress

week van de werkstress

Het was van 13 tot 16 november jl. weer de week van de werkstress. De overheid zet volop in om ziekteverzuim tegen te gaan.  Door voorlichting en stimulatie van een gezonde werkomgeving.

Duurzame inzetbaarheid

Bedrijven en organisaties die werk maken van de gezondheid, betrokkenheid en ontwikkeling van hun medewerkers, plukken daar vaak direct de vruchten van. Het zorgt voor meer werkplezier. Maar ook voor minder ziekteverzuim en een hogere productiviteit. Mensen zullen steeds langer doorwerken en de gemiddelde leeftijd op de werkvloer stijgt.

Tegelijkertijd vragen nieuwe ontwikkelingen wendbaarheid van organisaties. Werkgevers en werknemers die ervoor zorgen dat ze fit blijven voor het steeds sneller veranderende werk, zijn op weg naar duurzame inzetbaarheid.

Hier wat feiten over werkstress:

infographic werkstress

Fitte werknemers zorgen voor blije werkgevers!

Investeer je als organisatie in het geluk van medewerkers, dan verdien je dat dubbel en dwars terug. Want gelukkige medewerkers maken vitale bedrijven. Zie dit praktijkvoorbeeld.

Stoelmassage…., al eens over nagedacht?

Bedenk zelf eens wat je in jouw bedrijf kan doen aan de fitheid van je medewerkers en jezelf. Van (bedrijfs)fitness, tot sportieve uitjes, maar ook een via een stoelmassage kan je (laten) bijdragen aan het welzijn van medewerkers. De investering hierin is vaak goedkoper dan je denkt. En wat je ervoor terug krijgt de moeite waard!

Meer info over stoelmassage ontvangenEM Sportmassage verzorgt dit graag in jouw bedrijf!