Medical tapen bij Hooikoorts (no cure, no pay!)

Medical tapen tegen Hooikoorts: In Deventer bij EM Sportmassage

Het hooikoorts seizoen is weer in volle gang. Een (niet wetenschappelijke!) pilot in 2016 toonde aan dat 84% van de behandelde personen aanzienlijk minder klachten had na het medical tapen Verder wetenschappelijk onderzoek is gaande en noodzakelijk. Zeker om  effectiever te kunnen behandelen en meer inzicht te krijgen in de werking.

Bij EM Sportmassage ligt het succespercentage rond de 80%. Dit percentage geeft aan (aanzienlijk) minder klachten te hebben na 2 of 3x behandelen.

Toepassing:

Onderstaand filmpje laat zien hoe het tapen in z’n werk gaat. Op de website (zie bron) van fysiotape.nl gaat men dieper in op de werking van deze ‘methode’. De methode wordt ook wel bij andere luchtweg klachten ingezet.

No Cure No Pay:

De behandeling die ik geef bestaat uit tapen in week 1, en zo nodig een (of twee) herhaling van het tapen na een week. Daarbij “garandeer” ik dat je klachten aanzienlijk zullen verminderen. Mocht je niet tevreden zijn met het resultaat, dan ontvang je de kosten van de behandeling gegarandeerd terug. Je betaalt dan alleen € 5 voor het gebruikte materiaal.  Ook hooikoorts klachten? Bel of mail voor een behandeling! Meer over mijn werkwijze.

Bron: https://www.fysiotape.nl/medical-taping/hooikoorts/