Voeding is heel persoonlijk – Dieet dit Dieet Dat

Heel veel blogs geven voedingstips voor sporters. Er wordt wat af geadviseerd. Interessant om te lezen.  Ik geef maar één tip. Als je als sporter vragen of problemen op dit gebied hebt; bezoek een diëtist!

Voeding beïnvloedt je gezondheid. Door gezond te eten, voel je je beter, voorkom je ziekten en versnel je het herstel tijdens of na ziekte. Met een gezonde voeding heb je grip op je gezondheid. Die kans laat je toch niet liggen?Iedereen is anders. Afhankelijk van je leefstijl, leeftijd en medische situatie heeft jouw lijf andere behoeften dan dat van de mensen in je omgeving. Een peuter heeft bijvoorbeeld iets anders nodig dan iemand die zwanger of ziek is.Daarnaast heeft iedereen zijn eigen, persoonlijke situatie. Hoe zorg je er als vegetariër voor dat je voldoende ijzer binnen krijgt? En hoe krijg je verse groente binnen als je slecht ter been bent? Een ingewikkelde puzzel, die een diëtist samen met jou kan oplossen.

Bron (en volledig artikel): Voeding is heel persoonlijk – Dieet dit Dieet Dat