Over EM Sportmassage

Even voorstellen:

Erik Meester, gediplomeerd NGS sportmasseur.

Op zoek naar een masseur in Deventer? Ik bied zowel een ontspanningsmassage als een sportmassage aan in mijn praktijk of op locatie. Mijn praktijkervaring heb ik vooral opgedaan in de voetbal- en hardloopwereld als sportmasseur.  Ook op gebied van ontspanningsmassage, stoelmassage, elastisch tapen etc. heb ik verschillende verdiepings cursussen gevolgd. Uiteraard houd ik ook mijn kennis op peil door veel te lezen, (thema) avonden te bezoeken, actief te zijn op evenementen en daardoor bij te blijven in het vak.

Sportmasseur:

Als sportmasseur ben ik, naast mijn eigen praktijk, verbonden aan de 1e elftal selectie van de Koninklijke UD 1875, waar ik de spelers behandel rondom de trainingen en tijdens wedstrijden. Ook ben ik regelmatig te vinden op sportevenementen als masseur, zoals de Sallandse Wandel 4-daagse. Jaarlijks hoogtepunt is ook mijn deelname als sportmasseur voor Team LEF Raalte bij de ROPARUN. Een jaarlijkse estafette run van Parijs naar Rotterdam.

Ontspanningsmasseur:

Van wandelaars tot wintersporters, van jong tot oud, iedereen kan wel eens een goede ontspanningsmassage gebruiken. Die verzorg ik aan huis, zodat je de deur niet uit hoeft om eens helemaal te ontspannen. Een ontspanningsmassage bij EM Sportmassage kan ook een combinatie van diverse technieken zijn die in zowel de sport- als in de ‘wellness’ massage praktijk wordt gegeven. Mijn achtergrond als sportmasseur is daarbij altijd leidend. Maar ook als je niet regelmatig aan sport doet, ben je van harte welkom!

Met mijn gezin woon ik in Deventer en overdag heb ik een baan bij een uitgeverij. Naast masseren ben ik in mijn vrije tijd het liefst bezig met wandelen, mountainbiken en bezoek ik graag popconcerten.

lopen  ems_profiel2

udlogo-stichtinglef

ngslogo

Wil jij weer lekker en soepel bewegen?