EM Sportmassage actief op de NOJK 2017

Aanwezig als sportmasseur tijdens het NOJK 2017!

Op zondag 29 januari a.s. ben ik de hele dag actief als sportmasseur tijdens de Nederlandse Open Jeugdkampioenschappen volleybal. Tijdens deze dag strijden teams om een plek in de finale van dit jaarlijkse grote evenement.  De Nationale Open Jeugd Kampioenschappen is het belangrijkste jeugdtoernooi dat de Nevobo organiseert. Verenigingen nemen deel met gelegenheidsteams die zo sterk mogelijk worden samengesteld. Er kunnen daarom ook jeugdspelers meedoen die al uitkomen in seniorencompetities en/of de landelijke divisies. Aan de best ‘overall’ presterende vereniging wordt de Jaap van Kasteel trofee uitgereikt.  De NOJK wordt georganiseerd door de Nevobo.

Naast de beste teams gaat de NOJK-organisatie ook dit jaar weer op zoek naar de meest sportieve teams van de finaleronde. Ook wordt in elke finalehal de meest sportieve scheidsrechter gezocht. Beide verkiezingen zijn een uitvloeisel van de sportbrede ‘Week van het Sportplezier’, die liep tot en met 12 maart j.l.. Finalisten wordt gevraagd alle tegenstanders en scheidsrechters in de poulefase te beoordelen op diverse punten van sportiviteit. De grootste sportievelingen mogen ook rekenen op een leuke prijs.

Apeldoorn
De oudste jeugd, de A-categorie, trekt jaarlijks ten strijde in Omnisport Apeldoorn.

Klik hier voor een overzicht van de winnaars vanaf 1976.