Massage op locatie….. of?

Bij EM sportmassage in Deventer kun je terecht voor een ontspanninsmassage of sportmassage aan huis of in mijn praktijk in Deventer. Vind je hier niet wat je zoekt?  Deze collega’s bieden een prima ontspanningsmassage, een sportmassage, of uitgebreidere dienstverlening! Meer over mijn Werkwijze

Collega’s

Deventer: Approval SportmassageVoor een goede sport- of ontspanningsmassage ben je welkom in de praktijk van Frank Heitbrink. Frank heeft veel ervaring met sportblessures, herstel, preventie etc.  Mooie praktijk aan de Solingenstraat in Deventer.

Schalkhaar:  Massagepraktijk Maroeska Keizer, Sportmassage, ontspanningsmassage,  hotstonemassage, stoelmassage. Denk daarbij aan japanse gezichts- en hoofdmassage en Cupping. Uitgebreid pakket aan mogelijkheden.

HoltenMarc van Groen, Ervaren (sport) masseur.  In dé triathlon plaats Holten gevestigd. Er is naast een sportmassage of een ontspanningsmassage bij Massagepraktijk Holten de keuze uit de volgende massages. Hotstone- bindweefsel, lymfedrainage- en stoelmassage.

RaalteTrotzopjezelf, Naast (sport)massage biedt Trotzopjezelf veel meer. Permanente make-up, laserbehandelingen, gezichtsbehandelingen, producten voor gezond leven en afvallen etc.

, ,